Coach

Tervehdys!

Minun nimeni on Petri Nummivuori. Olen fysiikkavalmentaja, kuntosaliyrittäjä ja elämäntapaurheilija. Akateemiselta koulutukseltani olen filosofian tohtori ja paitsi valmentajana, olen työskennellyt pitkään myös tutkijana, opettajana ja tietokirjailijana.

Juniorivuosieni päälaji oli jalkapallo. Voimaharjoittelu tuli sekin kuvioihin jo liikuntahistoriani aamuhämärissä. En ole mikään kestävyysurheilija, mutta pidän maastopyöräilystä, polkujuoksusta ja hiihtämisestä. Kohta jo vuosikymmenen ajan oman treenaamiseni ytimessä on kuitenkin ollut toiminnallinen harjoittelu eri muodoissaan.

Olen erikoistunut voimavalmennukseen, mutta valmennuksissani ei ole kyse siitä, kuka nostaa eniten, vaan siitä, miten voima kanavoidaan optimaalisella tavalla palvelemaan liikettä. Voiman rinnalla valmennuksissani kulkevatkin aina liikkuvuus, kehonhallinta ja suorituskyvyn monipuolinen kehittäminen.

Valmennan eri lajien kilpaurheilijoita ja aktiiviharrastajia sekä kaikentasoisia kunto- ja terveysliikkujia.

Minulla on Turussa oma toiminnallinen sali ja valmennusstudio Force Training Camp, joka tarjoaa korkealuokkaiset olosuhteet niin yksilö- ja pienryhmävalmennuksille kuin toiminnalliseen ryhmäliikuntaankin.

Valmennan aina hyvinvointi edellä, oli kyse sitten aloittelijoista tai aktiiviurheilijoista. En tavoittele pikavoittoja, vaan pysyviä muutoksia ja jatkuvaa kehitystä. Uskon kovaan ja pitkäjännitteiseen työhön. Se palkitaan aina, ei välttämättä heti, mutta aina.

Tervetuloa valmennukseen!

PETRI NUMMIVUORI

(Visited 256 times, 1 visits today)