Force Training Camp

Force Training Camp on toiminnallinen ryhmäliikuntasali ja fysiikkavalmennusstudio Saippua Centerillä Turussa.

Olen työskennellyt aikoinaan isoissa kuntokeskuksissa ja kun perustin oman salin, halusin tehdä asiat toisin. Pitää mittakaavan maltillisena ja ryhmäkoot pieninä sekä panostaa ennen kaikkea valmennusten ja ohjaustyön laatuun, asiakaspalveluun ja aitoon yhteisöllisyyteen.

Force Training Campin ryhmäliikunnan rungon muodostaa ohjelmoitu Cross Training -harjoittelu, joka kehittää tasapuolisesti kaikkia fyysisen kunnon eri osa-alueita. Ryhmäliikunta-aikataulustamme löytyy myös TRX, kahvakuula ja kehonpainoharjoittelutunteja sekä kesäkaudella lisäksi toiminnallisia ulkotreenejä ja yhteislenkkejä.

Force Training Camp tarjoaa erinomaiset puitteet fysiikka-, Personal Training- ja pienryhmävalmennuksille.

Kaikki olennainen voimaharjoittelussa ja toiminnallisessa harjoittelussa tarvittava välineistö löytyy ja vehkeet ovat aina viimeisen päälle kunnossa.

Välineistön ja tilan puolesta Forcella pystyy vetämään ilman mitään kompromisseja treenejä 8-10 hengen ryhmille. Kehonpainolajeissa pystyy liikuttamaan helposti 10-12 hengen ryhmiä ja TRX Training Zoneen mahtuu kerrallaan 16 harjoittelijaa.

Yksilövalmennettavien ja ryhmäliikkujien lisäksi Forcella treenaa ohjatusti erilaisia valmennusryhmiä, TYKY-ryhmiä ja työpokukoita sekä koululais- ja oppilasryhmiä.

Omatoimiharjoittelu Force Training Campilla ei ole mahdollista, mutta esimerkiksi urheiluseurat voivat vuokrata salia omaan käyttöönsä.

(Visited 152 times, 1 visits today)