Personal Training

Personal Training on yksilöllistä kuntovalmennusta, jonka tavoitteena voi olla esimerkiksi painonpudotus, kehonkoostumuksen muokkaus, kunnonkohotus tai yksinkertaisesti oman yleisen hyvinvoinnin parantaminen. Valmennukset soveltuvat kaikentasoisille ja -ikäisille liikkujille.

Käytän Personal Training -valmennuksissani paljon toiminnallisen harjoittelun ja urheilijoiden fysiikkavalmennuksen puolelta tuttuja metodeja. Toimintakyvyn edistäminen, tasapainon, liikkuvuuden ja kehonhallinnan parantaminen sekä ylipäänsä fyysisen suorituskyvyn mahdollisimman monipuolinen kehittäminen ovat tärkeitä tavoitteita valmennuksissani.

Kehonkoostumuksen muokkaaminen lihaskuntoharjoittelun ja sitä tukevan ruokavalion avulla on toinen keskeinen painopistealue Personal Training -valmennuksissani. Kuntosaliharjoittelu on tehokas tapa treenata silloin, kun halutaan muovata vartalon ulkonäköä, mutta vieläkin parempia tuloksia olen saavuttanut valmennuksissani yhdistämällä kehonrakennus- ja fitnessharjoitteluun tiettyjä toiminnallisen harjoittelun elementtejä.

Personal Training -valmennukset voidaan toteuttaa Saippua Centerillä sijaitsevalla Force Training Campin salilla, jossa on kaikki tarvittava välineistö vapailla painoilla tapahtuvaan harjoitteluun ja jossa ei ole koskaan ruuhkia, sillä sali on valmennusten aikana suljettu muilta käyttäjiltä. Valmennuspalvelujeni toimialue kattaa kuitenkin koko Turun seudun ja tarvittaessa valmennan myös muualla kuin omalla salillani.

(Visited 220 times, 1 visits today)